Over MyCamperTravels

Wij zijn Antonietta en Tony, een Nederlands/Engels stel dat vorig jaar eindelijk een camper heeft gekocht, net als vele anderen als gevolg van de pandemie. Die van ons zat al jaren in de pijplijn, we hadden er een in Canada moeten kopen toen we daar woonden of op zijn minst in Groot-Brittannië. Uiteindelijk, nu we in Nederland wonen, hebben we dat gedaan. Antonietta’s vader is een Italiaan die al wat ouder wordt en onze bezoeken zijn zijn hoogtepunt, samen met die van haar broer en zijn gezin en andere familieleden. Hij woont in Vico del Gargano (Puglia), in de hak van Italië, een mooie plek, maar een heel eind, en we bekijken alle routes die we kunnen nemen op weg naar hem toe, en op de terugweg. Desondanks willen we, net als vele anderen, onze zomer verlengen, dus reizen naar Spanje, Portugal en andere landen maken ook deel uit van onze jaarlijkse expedities.

Dit blog begon als een idee. We hebben er een gemaakt in 2006/7 toen we naar Vancouver in Canada verhuisden, waarin we het idee beschreven van de aanvraag, de sollicitatiegesprekken en uiteindelijk de verhuizing van het hele gezin, scholen enz. Nu wilden we vragen kunnen beantwoorden als vrienden en familie vragen waar we zijn geweest. Op onze reizen hebben we een aantal geweldige plaatsen gevonden, en sommige wat minder. Toen dachten we aan al die duizenden andere camperaars die er zijn, velen zullen ook goede verhalen te vertellen hebben, dus door dit blog te beginnen hopen we dat anderen bepaalde plaatsen, campings, unieke situaties onder de aandacht kunnen brengen, die anderen interessant en nuttig kunnen vinden.

Bijvoorbeeld de camperplaats die ’s nachts met 400% overboekt is en niemand die dat erg lijkt te vinden, of een geweldige camperplaats in de haven. Reisreviews kunnen goed en nuttig zijn, maar er zijn er niet veel die met campers te maken hebben, dus het kan handig zijn om die leuke campings te vinden en te weten hoe je er het beste kunt komen.

Categorieën

Deel je camper ervaring(en) met ons! Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat wil je graag met ons delen?

12 + 2 =